Smart Recruitment Sites
Ben jij een professional?

Ik ben een professional

Ben jij een professional en vind je persoonlijk contact en aandacht belangrijk bij een recruitment- en detacheer bureau? Neem dan contact op met een van onze Talent Consultants of stuur je cv en motivatie via het open sollicitatie formulier.

Detachering

Het voordeel van een vaste baan middels een contract bij Liquid stones, met een wisselende inzet bij diverse werkgevers, afwisseling in werkomgeving, collega’s en werkzaamheden.

Dit kan voor een kortdurende periode van enkele weken of maanden zijn, maar ook jaren doorlopend bij dezelfde opdrachtgever afhankelijk van ieders wensen en het soort opdracht.

Werving & Selectie

Direct in dienst bij de opdrachtgever zonder dat je daaraan voorafgaande een verlengde proefperiode hebt. Vooral interessant als je momenteel een vaste baan hebt en wilt overstappen tussen vaste banen.

Bemiddeling van ZZP’ers en Freelancers

Wij bemiddelen ook ZZP’ers en Freelancers bij de zoektocht naar hun nieuwe opdracht. Wil jij ontzorgd worden bij het vinden van een nieuwe opdracht, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je aangeeft wat je zoekt, waar je wilt werken, wat je kunt en wat je tarief is, kunnen wij voor je aan de slag!

Neem contact op met een van onze Talent Consultants

Ben jij een professional en vind je persoonlijk contact en aandacht belangrijk bij een recruitment en detacheer bureau? Neem dan contact op met een van onze Talent Consultants, Yvanka Pfeifer of Nadih van der Borgh.