Smart Recruitment Sites
Liquid Stones diensten

Ik zoek een professional

Wij bieden doorgaans onderstaande 3 oplossingen aan voor onze klanten. Voor meer informatie neem contact met ons op!

Deta-vast

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar vast personeel en wil je de voordelen van Werving & Selectie combineren met de voordelen van Detachering? Kies dan voor Deta-vast!

Het uitgangspunt bij Deta-vast is dat de professional uiteindelijk in dienst treedt bij jouw organisatie. Bij aanvang zal de professional eerst als werknemer van Liquid stones bij jou aan de slag gaan voor een vooraf overeengekomen periode. Wij stellen een op maat gemaakte overeenkomst op, met of zonder overname kosten, een contractduur die jou het best past en een op jouw behoefte afgestemde invulling. Op deze manier geniet jij als werkgever van een langere proefperiode alvorens je de keuze maakt om de professional in dienst te nemen.

Detachering

Ben je op zoek naar extra expertise voor specifieke werkzaamheden, is een van je medewerkers langdurig ziek of heb je tijdelijk ondersteuning nodig, dan kunnen wij voor de duur van een project of vooraf overeengekomen periode een van onze professionals ter beschikking stellen.

Er wordt vooraf een uurtarief afgesproken voor de inhuur van deze professional.

Werving & Selectie

Ons doel is dat jij de juiste mensen in dienst neemt. Liquid stones biedt de ondersteuning die bij jou past; of je nu de volledige werving & selectie uit handen wilt geven aan ons, of slechts een klein onderdeel daarvan.

Onze toegevoegde waarde ligt in het goed doorgronden van jouw organisatie en van onze kandidaten, zodat we de juiste match maken op het gebied van kennis, ervaring en motivatie. Naast het vaststellen van de benodigde kennis en vaardigheden van de medewerker besteden we ook aandacht aan de communicatieve vaardigheden en persoonlijke kenmerken van de kandidaten.

Recruitment Consultancy

Een additionele oplossing die wij sinds 2017 aanbieden is Recruitment Consultancy. Hierbij ontzorgen we onze klanten volledig op het gebied van werving en selectie, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie tegen een vergoeding in de vorm van een maandelijkse contributie.

Dit resulteert in een optimale dienstverlening en beleving richting de arbeidsmarkt, maximale uren-efficiency in piek- of dal belasting van recruitment en de zekerheid van een optimale selectie van de juiste medewerkers voor jouw organisatie.Een onderdeel van onze Recruitment Consultancy is de Recruitment Scan. Hierbij worden de relevante processen, systemen, doorlooptijden, actoren en aanverwante zaken bekeken en geëvalueerd. Van daaruit volgt een advies over welke zaken beter/efficiënter ingeregeld kunnen worden. Wij bieden ondersteuning bij het uiteindelijk inregelen van zaken, maar je kunt er ook voor kiezen dit op basis van ons advies geheel of gedeeltelijk zelf uit te voeren.

Interim (Corporate) Recruitment

Wanneer je tijdelijk ondersteuning nodig hebt bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, zijn onze consultants ook in te huren als Interim (Corporate) Recruiter die in onderling overleg op locatie of remote recruitmentwerkzaamheden zullen verrichten.

Vooraf wordt afgesproken wat het uurtarief zal zijn, evenals de duur van de inzet in uren per week en de termijn van inhuur.

Meer informatie
Roger van den Boogaard

Roger van den Boogaard

Managing Partner