Smart Recruitment Sites
Verdien €500,- netto! Referral bonus

Wil je op een eenvoudige wijze je salaris spekken?

Wil je zeker zijn dat je een klik hebt met je potentiële collega’s? Wil jij die oud-collega of studiegenoot helpen bij het vinden van een nieuwe baan?

Ken jij de perfecte kandidaat voor onze vacature? Welke reden je ook hebt, wanneer jij ons in contact brengt met jouw kandidaat, kun je snel je portemonnee spekken! Breng ons in contact met de juiste kandidaat of help ons aan tafel bij een opdrachtgever en verdien €500,- netto!

Hoe werkt het?

Wanneer jij ons in contact brengt met een geschikte kandidaat die wij succesvol kunnen bemiddelen of je brengt ons in contact met een opdrachtgever waar wij succesvol een vacature of project kunnen invullen, dan vang je een mooie bonus van € 500,- netto!

Wij sturen je regelmatig een update van de openstaande vacatures en top-kandidaten die wij graag succesvol bemiddelen. Check snel of je aanknopingspunten ziet in jouw netwerk en leg de link.

Kandidaat bonus

Breng ons in contact met een geschikte kandidaat, middels het doorsturen van zijn/haar CV per mail.

Indien wij jouw kandidaat binnen 3 maanden succesvol kunnen bemiddelen ontvang je een bonus bedrag van netto €500,-

Opdracht bonus

Breng ons in contact met een opdrachtgever die een openstaande vacature heeft. In ons gesprek met deze opdrachtgever kunnen we naar jou verwijzen.

Indien wij de opdracht binnen 3 maanden succesvol kunnen invullen met een van onze kandidaten ontvang je een bonus van netto €500,-

Meer info of vragen?

Heb je vragen over deze actie of wil je je kandidaat of opdrachtgever bij ons voorstellen? Neem dan op met een van onze Talent Consultants.